Babycafé

Då ska man till BVC om 1,5 timme... kan nog bli kul, vi har inte varit på babycafét på jätte länge... Kul för Philip att få träffa andra bebisar och så är det kul för Sarah att kunna sitta å tjöta med lite andra mammor =)

Sen är det ju sista dagen på jobbet nu för ett litet tag, hela v 44 är vi lediga, det blir ju med helgen som kommer inräknat nio dagar utan jobb, sen v 45 så jobbar vi bara mån-ons och sen ledig åter igen 4 dagar.... sjukt, på två v kommer man bara jobba 3 dagar, kommer verkligen märkas av i plånboken! Men som sagt, man överlever alltid på nåt sätt . . .

Plupp

Haft jätte mysig stund nu på morgonen med Philip, Sarah sover fortfarande men jag och Philip kan allt ha mysigt ändå. Nu sover han som en stock i sin babysitter. Passade på att försöka klippa hans naglar då för första gången, bara sarah som gjort det tidigare. Det gick nog hyfsat bra, alla fingrar o tår sitter ju fortfarande på sin plats så att säga  =)

Om 2 timmar är det dags för jobb igen, hatar verkligen att gå eftermiddag, känns som man missar så mycket här hemma då, men den 6e dec ska ju saab slopa skiften och gå på dagtid, så då blir det ju mer tid hemma, vilket jag faktiskt ser fram emot, även om lönen kommer minska med ca 2000 =(

Här kommer några bilder från morgonen:

 Philip gosar med sin nallebjörn

 Sover som en stock lille pluppen =)


Resten av kvällen

Då sitter man här igen.... Blev fan ingen jobbig dag på jobbet idag. Startade arbetsdagen med att köra en leverans till saab då jag även sprang förbi Marco med info om leveransen eftersom han var tvungen att greja lite med pallarna innan dem gick ut i produktion. Stanna även en snabbis på Johannes station och pratade lite om Halloween festen han och Sandra ska ha hos sig nästa lördag, fan vad peppad jag är!!!  Sen var det back to firman för att slipa lite b-stolpar, slipade ca 80 st på mindre än 40 min, sen var det åter igen dags att sätta sig i bilen och lämna lite leveranser, blev en snabb visit till LEAR och SAAB, igen. Efter det fanns det inget kvar att göra på firman och eftersom jag var ensam så tog jag ut komp och åkte hem, så jobbade bara 4 h idag, inte helt fel det heller.

Kvällen sen dess har varit rätt lugn, gjorde negerbollar till mig och sarah som iaf jag proppat i mig som en idiot, så lär vara go i magen imorgon hehe, men det var det värt, sjukt jävla gott med "niiggggeeee.....NOOOOO... We call them wienerbreads..." haha

Pluppen har förövrigt varit super go hela kvällen, han bara skrattar och ler hela tiden, älskar verkligen han så sjukt mycket, finns ingen större och bättre känsla än den när man fått bli förälder! =D

Här kommer lite bilder från dagen som varit :


   
Philip, pappa älskar dig!

Macaroner, Rakad skalle, Babymassage och en fruktansvärd jobbkväll att se "fram emot"

Ojsan ojsan!!! Sarah (sarahsbaby.blogg.se) har nog hjärntvättat mig lite med allt hennes bloggande så nu tänkte la även jag ge detta fenomen en chans! Lär väl inte bli lika många inlägg och så som hon gör, men vi får väl se helt enkelt!

Dagen har  varit helt okej dag än så länge, vi vaknade halv nio alla tre och låg kvar och myste i kanske 30 min i sängen med Philip emellan oss, hans morgon humör är verkligen så underbart! Världens mysigaste är han på mornarn (fast han är ju bäst jämt egentligen)

Sen var det åter dags för den veckliga "frisör trippen" så blev till att gå in på dass o raka av sig det lilla hår som hunnit växa under veckan. Oi Oi skinhead get your hair cut!!!  hehe

Sen blev det enkel snabb krubb i form av macaroner med massa ketchup o faktiskt lite överbliven beanrnisås innan jag och sarah hoppade in i bilen o drog iväg till bvc för Philips babymassage grupp.

Nu ska jag snart iväg till jobbet, fick höra att jag ska vara ensam på kontoret hela kvällen. Inte så värst kul, men så kan det gå ibland, alltid kul att vara "tvingad" att köra truck och göra jobb som man egentligen ska vara två på (för säkerhetsrisken) ensam, speciellt eftersom jag då heller inte har truck kort, men men, i dessa tider orkar man väl inte bråka om såna små saker!  Men men, ska väl dra mig nu, kanske skriver nån rad ikväll igen . . .


((även stort tack till Larissa för hjälpen med bloggens utseende))


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0