God morgon

Nu håller Sarah på att göra sig i ordning för fullt, Philip sitter och suger på sina tår och jag lyssnar på Elivs Presley. Helvete rent ut sagt vilken ängla röst denna grabb hade!!! Han kunde ju verkligen sjunga vad som helst, allt från rock 'n' roll till bedårande gospel musik!!! Just nu lyssnar jag iaf på en av många julskivor han gjort., försöker komma i stämmning lite, hoppas det funkar. Vill egentligen städa massa här hemma nu när Sarah och Philip ska till ÖF, men vi får väl se!
 


bla bla bla

Då är snart torsdan förbi....
Idag gick jag upp med Philip strax innan 8 ungefär, började försöka röja lite i köket, konstigt hur man kan få så mycket disk liggandes när man faktiskt har diskmaskin, men blir så ändå. Startade iaf en diskmaskin och även en stor tvätt med massa Philip kläder. Sen låg jag och Philip i soffan och kollade på barnkanalen ihop, slutade med att han somnade i min famn och sen faktiskt att även jag somnade till då också med han tätt intill mig, var faktiskt jätte mysigt.
Sarah har ju varit på lite dåligt humör nu pga vissa saker så ville göra henne på bättre humör så jag "riggade" lägenheten med lite ut klippta hjärtan med små medelanden på ställen i lägenheten som jag visste hon skulle vara på under dagen. Det gjorde nog hennes dag lite bättre iallafall =)
   Senare på dagen gick Sarah ut på en promenad med Sofia, en annan mamma som bor här på området, då blev det tv-spel time för min del för första gången idag, hehe, är verkligen torsk nu på Saints Row 2. I spelet kan man bla besöka en plastikkirurg och då göra om sin karraktär, så min vältränade vita man (kaukasian?) blev en rejält överviktig afro-amerikan med sliskigt äckligt hår, men men, sak samma. Spelet är iaf bra! =)
När Sarah iaf kom tillbaka från promenaden så blev det mellanmål för Philip. Jag matade honom med blåbärssoppa, det tyckte han vara mumma, men det blev allt lite söligt.

 så här söt är man när man äter blåbärssoppa =)

Vi själva käkade skinkschnitzel med ris och rödvinsås. Det var jättegott, men just nu sitter ändå jag och Sarah med kurrandes magar, får väl i värsta fall göra oss i ordning varsitt glas ersättning =P ((skämt))
Så har vi även sett ytterliggare ett avsnitt av den underbara serien Dexter, så sjukt spännande, jobbigt att man måste vänta tills på måndag innan nästa avsnitt sänds där borta i staterna!

Förresten, pratade med Tomas idag!  Verkar som vi eventuellt ska fira nyår ihop, hoppas det! Vi firade ju ihop förra året och det var jätte trevligt! Middag med lite vin o öl till maten, väldigt lugnt och ingen direkt "party-feeling" över det hela. Så man faktiskt vill ha det nu förtiden, lugn och ro med folk man känner väl och tycker om. Har redan pratat med min mamma och pappa, dem ställer jättegärna upp som barnvakt åt Philip (tack så mycket) Om detta blir av så blir det ett nyår beståendes av; mig, Sarah, Tomas, Pauline, Jonty och Emma, hoppas verkligen det!!

 12 slaget 2007-2008
 Här får Sarah smaka på mina läppar, ett trevligt sätt att inleda det nya året 2007-2008


Nu ska jag ladda ner nån film åt Sarah och mig, var egentligen det jag skulle göra, ha det!

RSS 2.0